Robot piscina Aquabot FRC 50

770,00 USD
In stoc
SKU
FRC 50
nici unul
Proiectat pentru bazine rezidențiale, indiferent de forma, până la 8m lungime. Aquabot FRC50 utilizează un algoritm inteligent de navigație pentru a digitaliza piscina și a calcula calea optimă pentru a aspira eficient toată murdăria și resturile de pe fundul piscinei, fără a pierde timpul. 
Write Your Own Review
Evaluezi:Robot piscina Aquabot FRC 50

Robot piscina FRC 50

Un robot de curățare a piscinei accesibil și fiabil, conceput pentru a elimina sarcina de curățare a piscinelor rezidențiale de toate formele de până la 8 m lungime, compatibil cu toate acoperirile piscinei.

Pentru o podea curată a piscinei și apă limpede 

Aquabot FRC50 utilizează un algoritm inteligent de navigație pentru a digitaliza piscina și a calcula calea optimă pentru a aspira eficient toată murdăria și resturile de pe fundul piscinei, fără a pierde timpul.  

Accesibil, fiabil și ușor de utilizat

Aquabot FRC50 oferă proprietarilor de piscine rezidențiale toate avantajele unei soluții de curățare avansate și dovedite din punct de vedere tehnologic. A fost proiectat având în vedere proprietarii de piscine. Este ușor de manipulat și de curățat - ceea ce face întreținerea piscinei mult mai ușoară decât înainte. Acum vă puteți așeza, relaxa și lăsa Aquabot FRC50 să facă toată munca pentru tine!

Caracteristici tehnice

Piscina RecomandataPâna la 8m
Opțiune de curățarePodea
Tip filtruGeantă din microfibră 4D
Acces filtruAcces de jos
Indicația completă a filtruluiNu
Cablu12m
Alimentare electricăSPS Basic
Durata ciclului1h30
PlatformaSingle Drive
Fluxul structurii (L/Cycle)<19,000 liters
Capacitate de cronometru de ieșireDa
PeriiPVA
Garantie2 ani

 

Robot piscina Aquabot FRC 50