Dezinfectant pe baza de Brom pentru piscine Superbrom 25Kg

1.162,00 RON
In stoc
SKU
Brm 25
nici unul
SuperBrom este un compus organic cu dizolvare lenta pentru mentinerea apei din piscina curata si limpede
Write Your Own Review
Evaluezi:Dezinfectant pe baza de Brom pentru piscine Superbrom 25Kg

SuperBrom este un compus organic cu dizolvare lenta pentru mentinerea apei din piscina curata si limpede, pura in conditii de igiena. Are efect dezinfectant impotriva bacteriilor.Prin proprietatile sale puternice de oxidare distruge in intregime materia organica prezenta in apa. Adecvat pentru spa-uri si piscine acoperite.

Informatii utile:

Descriere produs: sub forma de tablete 20g, fiind un dezinfectant si algicid care nu este destinat aplicarii directe la oameni sau animale. Aria de aplicare: Produs bactericid pentru bazine de inot si piscine.

Tip filtru: toate tipurile de filtru.

Marime piscina: indiferent de dimensiunea piscinei.

Unde: in dispenser/dozator.

Cand: in caz de probleme.

Categorii de utilizatori: Profesionali.

Mod de folosire:Acest produs trebuiefolosit doar în scopurile specificate în descrierea produsului.Ajustati nivelul pH-ului intre 7.2 si 7.6, apoi adaugati numarul de tablete necesar in dispenser. Dozaj: 3-4 tablete/m3 apa/ 2 saptamani, ajustand dispenserul pana se ajunge la nivelul dorit de brom rezidual. Valorile bromului rezidual sunt: - piscine private 1.0 – 3.0 ppm, spa-uri private 2.0 – 3.0 ppm, piscine publice 3.0 – 5.0 ppm, spa-uri publice 4.0 – 6.0 ppm.

Recomandari importante: Valorile mai sus mentionate pot fi masurate folosind un test pentru brom si pH. Toate dozele indicate au rol orientativ si pot sa difere in functie de caracteristicile fiecarei piscine, clima.

Conţine: Bromochloro-5,5-dimethylimidazolidine-2, 4-dione, Brom activ 63% cu Clor activ 30%.

Dezinfectant pe baza de Brom pentru piscine Superbrom 25Kg