Robot piscina Aquabot K-200

1.483,90 USD
In stoc
SKU
k-200
nici unul
Robot piscina Aquabot K-200 pentru piscine de panala 12 m lungime (orice forma sau finisaj de piscina). Design contemporan si tehnologie de ultima ora pentru rezultate superioare.
Write Your Own Review
Evaluezi:Robot piscina Aquabot K-200

Robot piscina Aquabot K-200

Un robot pentru piscine premium, conceput pentru a face viata mai usoara pentru proprietarii de piscine rezidentiale, oferind o curatare optima a piscinelor de orice forma pana la 12 m lungime, compatibil cu toate finisajele piscinei.

Design contemporan si tehnologie de ultima ora pentru rezultate superioare Aquabotul K200 din gama premium asigura curatarea temeinica a piscinei, lasand-o nepatata de fiecare data. Alimentat de sistemul brevetat AquaSmart Gyro, acesta foloseste un algoritm de navigare inteligent pentru a scana in mod inteligent piscina si apoi pentru a curata sistematic podeaua, peretii si linia de plutire a piscinei, urmand cel mai eficient traseu. Aquabot K200 este echipat cu tehnologia Breezer, o transmisie eficienta si rezistenta; asociat cu doua motoare de actionare si o pompa puternica pentru colectarea resturilor, acesta este unul dintre cei mai fiabili roboti de curatare a bazinelor de pe piata.

Putere de aspirare puternica

Robotul Aquabot prezinta cea mai puternica aspiratie dintre orice robot de pe piata. Acestia isi pot dubla puterea de aspiratie prin reglarea precisa a supapelor de admisie. Cu cat sunt mai aproape de aspirarea suprafetei, cu atat aspiratia este mai puternica. Aspiratia poate fi ajustata pentru a capta eficient tipul de resturi care trebuie preluate. Astfel, aproape de o plaja, de exemplu, pot fi asezate jos pentru a ridica fara efort fiecare bob de nisip. Peria vibratorie suplimentara curata suprafata fiind curatata pentru un rezultat imaculat.

Filtru 4D

Filtrul 4D este format din bucle elastice din microfibra 3D, care, impreuna cu miscarea de vibratie, maximizeaza fluxul de apa. Vibratia imbunatateste puterea de aspiratie si previne infundarea filtrelor. Filtrul 4D capteaza chiar si cele mai mici impuritati. De la frunze la granule de nisip, nu scapa nimic.

Design ergonomic pentru a face viata mai usoara pentru proprietarii de piscine rezidentiale

Fiecare detaliu al aquabotului K200 a fost proiectat avand in vedere confortul proprietarului piscinei - de la caruciorul sau premium, pentru transport si depozitare convenabile, pana la ferestrele transparente pentru a monitoriza murdarirea filtrelor. Designul sau ergonomic si manerul permit manipularea fara efort atunci cand este timpul ca K200 sa se apuce de treaba. Pentru a curata filtrul, ridicati pur si simplu un maner pentru al elibera din sistemul de filtrare cu acces superior si spalati-l fara a va murdari mainile!

Caracteristici tehnice

Dimensiunile bazinuluiPentru piscine de panala 12 m lungime (orice forma sau finisaj de piscina)
Tipul de curatarePodea, pereti si linia de plutire
Durata ciclului de curatare2 ore
Tipul filtruluiFiltru de microfibra hiperfina 4D
Acces filtruAcces usor de sus, maner
Perii4 perii PVA
Perie suplimentaraDa, perie din PVC vibrant
Algoritm de navigareAquaSmart
Sistem de giroscopDa
Alimentare electrica<29 volti, SPS de baza
Consum de energie<150 wati
PlatformaDual drive, tehnologie Breezer
Debitul de aspiratie19 m³ / h
Lungimea cablului18 m
Pivot anti-incurcaturaDa
Admisie reglabilaDa, pana la dublul puterii de aspiratie
Capacitate temporizator externDa, compatibil și cu temporizatoare WiFi externe
Greutate11 kg
Accesoriu de transport / depozitareCarucior premium

 

Robot piscina Aquabot K-200