Robot piscina Aquabot K-300

7.870,00 RON
In stoc
SKU
K-300
nici unul
Pentru piscine de panala 15 m lungime (orice forma sau finisaj de piscina). Un produs de curatare pentru piscine robotizat de varf, conceput pentru a duce curatarea piscinelor rezidentiale la un nivel cu totul nou de eficienta si usurinta.
Write Your Own Review
Evaluezi:Robot piscina Aquabot K-300

Robot piscina Aquabot K-300

Un produs de curatare pentru piscine robotizat de varf, conceput pentru a duce curatarea piscinelor rezidentiale la un nivel cu totul nou de eficienta si usurinta.

Conectat:

Conectandu-l la aplicatia aquabot RC de pe smartphone sau tableta si bucurati-va de libertatea de a verifica starea operationala, de a naviga in curatenie si de a configura si programa programele de curatare de la distanta.

Cea mai recenta tehnologie de curatare a piscinelor pentru apa stralucitoare din piscina tot timpul Aquabot K300 este cel mai avansat robot de curatat pentru piscine disponibil pentru bazine rezidentiale de orice forma si cu orice finisaj, de pana la 15 m lungime. Alimentat de sistemul brevetat AquaSmart Gyro, acesta foloseste un algoritm de navigare inteligent pentru a curata sistematic podeaua, peretele si linia de plutire a piscinei folosind de fiecare data cea mai eficienta ruta.

Eficient si robust:

Produsele de curatat robotizate BWT sunt echipate cu tehnologia Breezer, o transmisie eficienta si rezistenta la viteze; asociat cu doua motoare de actionare si o pompa puternica pentru colectarea resturilor, Aquabot K300 APP este unul dintre cei mai fiabili roboti de curatare a bazinelor de pe piata.

Puterea de aspiratie de neegalat:

Curatatoarele robotice Aquabot prezinta cea mai puternica aspiratie dintre orice robot de pe piata. Ele isi pot dubla puterea de aspiratie prin reglarea precisa a supapelor de admisie. Cu cat sunt mai aproape de suprafata aspirata, cu atat aspiratia este mai puternica. Aspiratia poate fi ajustata pentru a capta eficient tipul de resturi care trebuie preluate. Astfel, aproape de o plaja, de exemplu, pot fi asezate jos pentru a ridica fara efort fiecare bob de nisip.

Asigurarea usurintei si confortului maxim pentru proprietarii de piscine rezidentiale:

Fiecare aspect si caracteristica a Aquabot K300 a fost conceput pentru a asigura o usurinta maxima de utilizare si confort pentru proprietarul piscinei. Datorita designului ergonomic si a manerului Aquabot K300 APP, manipularea este fara efort atunci cand piscina trebuie curatata. Caruciorul premium ofera depozitare si transport convenabil. Ferestrele transparente permit proprietarului piscinei sa monitorizeze acumularea de murdarie din filtru fara a-l scoate din carcasa. In plus, un indicator de filtru complet de pe transformator avertizeaza proprietarul piscinei daca filtrul trebuie curatat. Cand este timpul sa curatati filtrul, acesta poate fi eliberat din sistemul de filtrare cu acces superior prin simpla ridicare a manerului si spalat fara a va murdari mainile! \n

Caracteristici tehnice

Dimensiuni piscinePentru piscine de pana la 15 m lungime (orice forma sau finisaj de piscina)
Tip de curatarePodea, pereti si linie de plutire
Durata ciclului de curătare1,5, 2, 2,5 ore
Filtru tip4D hiperfin
Acces filtruAcces usor de sus, maner
Perii4 perii PVA
Indicator filtru completDa
Perie suplimentaraDa, perie din PVC vibrant
Algoritm de navigareAquaSmart
Sistem giroscopDa
Sursa de alimentare<29 Volti, SPS Full App
Consum de energie<150 Watt
Platforma Dualdrive, tehnologie Breezer
Debit de aspiratie19 m³ / h
Lungime cablu18 m
Pivot anti-incurcaturaDa
Admisie reglabilaDa, pana la dublul puterii de aspiratie
Greutate11 kg
Accesoriu de transport / depozitareCarucior premium
Garantie3 ani
Robot piscina Aquabot K-300