fbpx

Modalități de plată

Plată ramburs (plată la livrare)

Dacă doriți achitarea produselor în momentul în care vă sunt livrate, atunci trebuie să alegeți plata ramburs la finalizarea comenzii. Curierul va elibera dovada încasării rambursului, dovadă ce ține loc de chitanță fiscală.

2. Plată online cu cardul bancar

Site-ul www.piscine.ro permite plata online cu cardul în condiții de maximă siguranță. La finalizarea comenzii, alegeți plata online cu cardul, apoi completați formularul de plată generat de MobilPay.

Sunt acceptate carduri Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile online cu cardul

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor online, site-ul www.piscine.ro folosește serviciile MobilPay.

Produsele/serviciile de pe acest site web – www.piscine.ro sunt comercializate prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Mobil Pay. În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

  •     Mobil Pay garantează securitatea sistemelor informatice.
  •     Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Madwave.ro,  SC Aquatics Spa World SRL sau pe serverele Mobil Pay.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Pentru mai multe informații, sesizări și suport ne puteți contacta pe e-mail la [email protected] sau la telefon 0786 555 500