fbpx

Returnarea produselor

1. În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.piscine.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.

2. Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0786555500 sau prin e-mail la [email protected]. Un operator piscine.ro va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

3. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul Aquatics Spa World.

4. Produsele vor fi expediate către sediul SC Aquatics Spa World SRL din Baia Mare, Bd Indepedentei, nr 21C,  jud. Maramures.

5. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către Client.

6. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

7. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.

8. Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.piscine.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanță.

9. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.